Майстер-клас від КНТЕУ

23 січня 2021 року в рамках Дня відкритих дверей КНТЕУ викладачами кафедри міжнародного, комерційного та цивільного права кандитатами юридичних наук Кабенок Ю.В. та Тищенко Ю.В. було організовано майстер-клас на тему: «Боргова розписка: практичні аспекти». 

Зокрема, практикуючою адвокаткою, старшою партнеркою АО «Лекс Адванс» Кабенок Ю.В. було роз’яснено учням випускних класів Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням української мови та літератури №260 міста Києва особливості складання боргової розписки, вимоги, що визначені судовою практикою до її змісту та форми, порядок та способи доведення виконання грошового зобов’язання боржником тощо. Дана актуальна та практична тема викликала жвавий інтерес у слухачів, про що свідчили цікаві питання, які учні ставили практику в процесі доповіді. 

Наприкінці заходу Тищенко Ю.В. учням була надана інформація щодо навчання в КНТЕУ, посилання на сторінку університету та наголошено на можливості в після карантинний період завітати в гості до нашого університету. 

Велика подяка учням за участь, а класним керівникам 9-х класів Скляренко Л.І., Бойко Л.В., Безолюк Л.В. та соціальному педагогу школи Гладишко К.І. за допомогу в організації онлайн майстер-класу в рамках Дня відкритих дверей КНТЕУ.

Чекаємо на наступні зустрічі!