Організація освітнього процесу з 05.04.2021

До уваги учнів та їхніх батьків!

       Режим роботи школи з 05 квітня 2021 року у період обмежувальних протиепідемічних заходів (згідно Протоколу Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) від 01.04.2021 № 29 та відповідно до постанови Кабміну України від 09.12.2020 № 1236). 

У період з 5 квітня 2021 року для 1-11-х класів буде організовано навчання у дистанційному форматі. 

Дистанційне навчання здійснюватиметься у двох режимах: синхронному та асинхронному. Вчителі самостійно визначають режим проведення окремих навчальних занять (синхронний – у режимі реального часу або асинхронний – у зручний для учнів та вчителя час). 

Синхронний режим (не менше 30% навчального часу, передбаченого освітньою програмою школи) – усі учасники освітнього процесу одночасно перебувають у веб-середовищі (чат, аудіо-, відеоконференції, соціальні мережі), співпраця у режимі реального часу. Учні долучаються до вчителя за розкладом. Визначається час початку кожного уроку. Учням надаються чіткі інструкції.

    • Вебінари, відеоконференції (Zoom, Meet, Skyup, YouTube тощо)

    • Месенджери (Viber, Telegram, Facebook Messenger)

Для учнів, які через поважні причини не зможуть взяти участь у синхронному режимі взаємодії, буде забезпечено використання інших засобів комунікації, доступних для учнів.

Асинхронний режим – освітній процес здійснюється за зручним для вчителів та учнів графіком. Учитель розміщує навчальні матеріали, перелік цифрових ресурсів, завдань в Інтернеті; зазначає термін виконання завдань, надісланих для зворотного зв’язку. Учні, одержавши вказівки, самостійно виконують завдання, працюючи у власному темпі та в зручний для себе час, спілкуючись один з одним та вчителем через месенджери, форуми чи електронну пошту.

Шановні батьки, звертаємо вашу увагу:

1) розклад онлайн-занять розміщено за посиланням http://school260.kyiv.ua/prostir/rozklur/,

2) завдання для занять в асинхронному режимі, розміщено за посиланням http://drive.google.com/drive/folders/1qu3GpcAw6epHUXVlznd1CbVrrdeyw1m3?usp=sharing 

Організація освітнього процесу під час дистанційного навчання здійснюється з дотриманням вимог законодавства про освіту, захист персональних даних, а також санітарних правил і норм.

Для онлайн-зв’язку між учасниками освітнього процесу та адміністрацією створені електронні скриньки:

Директор sch260dir@ukr.net

Заступники директора з НВР sch260zd@ukr.net

Заступник з ВР sch260z@ukr.net

Бажаємо усім доброго здоров’я! Не втрачати смак до життя!

Ми віримо, що скоро усі разом зустрінемося у нашій школі!