"Безпечна дорога додому"

з 23 травня по 27 травня проходив Тиждень безпеки дорожнього руху

З настанням літа, діти більше часу проводять на вулиці: більше грають, зустрічаються із друзями, катаються на велосипеді, і починають забувати про правила безпечного поводження на дорозі. Через це літо - один із найважчих періодів у транспортному житті міста, і щоб запобігти дитячому дорожньому травматизму, необхідно щоденно нагадувати дітям правила дорожнього руху. Навчання правилам дорожнього руху - це життєва необхідність. Основна мета таких занять - формування навичок безпечної поведінки дітей на дорогах.

23 травня 2022 року для учнів 5-х класів, з метою підвищення їхньої безпеки проведено онлайн-урок з елементами гри з безпеки дорожнього руху «Правила дорожнього руху знай – життя та здоров’я зберігай!». Учні із задоволенням переглянули презентацію, повторили основні правила для пішоходів, розглянули, які бувають групи знаків, і закріпили матеріал за допомогою інтерактивних вправ Learning Apps.

26 травня 2022 року на виховній годині учні 3-В класу згадали правила дорожнього руху, проговорили, які є переходи в тій місцевості, де перебувають діти. Порозгадували загадки, пограли в гру «Світлофор». З позитивом і свіжими знаннями  впевнено крокуємо!

Сподіваємось, що отримана інформація буде корисною.