З днем знань!

Дорогі діти, шановні батьки та педагоги! Вітаємо вас з початком навчального року, зі святом Знань!
 
Любі діти! Бажаємо, щоб у вас завжди було величезне бажання вчитись та пізнавати усе нове! Легкого навчального року, яскравих вражень, нових друзів та відмінних оцінок!
 
Шановні батьки! Бажаємо вам великої любові, мудрості, поваги та порозуміння з учителями, а також великого терпіння.
 
Шановні колеги! У перший день нового навчального року бажаємо наснаги, творчих здобутків, поваги і вдячності від учнів та батьків за вашу працю.
 
Сподіваємось на розуміння і відповідальність кожної родини, на подальшу співпрацю і партнерство всіх учасників освітнього процесу заради досягнення нашої спільної мети – забезпечення якісної освіти, виховання та розвитку наших дітей. Віримо, що спільними зусиллями ми зробимо цей рік яскравим, творчим, насиченим цікавими подіями і добрими справами, новими знаннями і новим життєвим досвідом.Нехай для кожного цей навчальний рік стане щасливим, принесе добробут і спокій на нашу землю.
 
Ось і знов пролунав перший дзвоник…
Новий навчальний рік ми розпочали в умовах воєнного стану. Але ми робимо все, щоб наші діти могли здобувати якісну освіту.
Перше вересня – це щось більше ніж просто початок нової пори року – осені.Для більшості дітей цей день – справжнє свято.
Сподіваємося, що наші діти це відчули.
 
На крок ближче до ПЕРЕМОГИ! Мирного неба над головою! Все буде УКРАЇНА!